SpiritWalk, natuurlijke ontspanning...

Ontspanning in de ochtend, ruimte voor jezelf

In de vroege ochtend ontwaakt het bewustzijn. Ook in de natuur komt alles tot leven. Tijdens hardlopen in de vroege ochtend ervaarden wij dat dit hét moment is om in de duinen te zijn. Zeker als je deze ervaring kunt delen met elkaar. Daarom ontwikkelden wij de SpiritWalk. Om in ontspannen sfeer uitgedaagd te worden om alle spanningen los te laten en de rust van de natuur toe te laten. We geloven en ervaren iedere keer weer de enorme ontspanning én energie die de deelnemers hierdoor krijgen. Je staat in constante verbinding met jezelf en je omgeving. Op deze wijze ervaar je een frisse herstart doordat je jezelf vrij maakt van alle gedachten, stress en spanningen.

Om de rust en verfrissing ook in het fysieke lichaam te ervaren schenken we Yogi thee. Na afloop is er een heerlijk en gezond biologisch ontbijt met seizoensfuit en verse vruchtensappen. Meld je direct aan!

Wat is de SpiritWalk?

De SpiritWalk is een speciale ochtendceremonie die sinds 2008 veel verschillende mensen een unieke ervaring heeft gegeven. Minimaal een keer per maand kunnen maximaal 10 deelnemers deze ervaring ‘s ochtends met elkaar delen.

Na ontvangst en een kennismaking met thee en cake, neemt een gids je mee de duinen in. Midden in de duinen, op gepaste afstand van de bewoonde wereld, doen we een ontspanningsoefening. Na deze ontwakingssessie wordt de essentie van SpiritWalk uitgelegd en start je een-voor-een met een wandeling, waarbij je op gepaste afstand van elkaar loopt. Omdat iedereen de SpiritWalk op zijn of haar eigen wijze ervaart, is een verdere uitleg overbodig... Wat wel belangrijk is om te weten is dat deze wandeling langs allerlei mooie plekken leidt. Na afloop een biologisch ontbijt met seizoensfruit, thee en verse vruchtensappen voor je klaar op een mooie plek midden in de duinen. Kom en ervaar het zelf! 

Hoewel de duinen veilig zijn, willen we er op wijzen dat de SpiritWalk, net als iedere wandeling in de duinen, ´natuurlijk´ op eigen risico geschiedt. Zo adviseren we je om na afloop altijd goed te controleren op teken. Meld je direct aan!

Duur en locatie van de sessie

De SpiritWalk start vroeg in de ochtend in het mooiste duingebied van Nederland (de Kennemerduinen), na een korte briefing begint de reis. Om ongeveer 09:00/ 10:00 kom je weer in de bewoonde wereld en ben je helemaal opgeladen om fris te beginnen. De SpiritWalk vindt plaats in de omgeving Haarlem en is binnen een uur goed te bereiken in een straal van 80 kilometer (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Zaandam, Alkmaar). Zo vroeg op de ochtend is er nog weinig verkeer en ben je er dus in no-time. Indien je behoefte hebt aan een slaapplek, kunnen wij deze voor een gunstig tarief regelen in de nabije omgeving. Klik hier om je direct aan te melden voor de SpiritWalk.