SpiritWalk, natuurlijke ontspanning...

SpiritWalk in het nieuws

Hieronder vind je alle relevante informatie/ nieuws en mediaberichten over SpiritWalk.

SpiritWalk doet mee met Dag van de Stilte (sept 2015)
Ook dit jaar doet SpiritWalk weer mee met de dag van de Stilte, we staan prominent op de site www.dagvandestilte.nl en komen ook weer in Haarlems Dagblad.

Spiritwalk in de krant (april 2014)
Eind april voegde Haarlems Dagblad een bijlage mee over de natuur. Hierin stond een interview met Maarten Fijnaut, een van de mede-oprichters van SpiritWalk. Het artikel uit Haarlems Dagblad vind je hier. Wil je de hele bijlage lezen, download dan de PDF (12MB). 

Facebook actie van Crystal Clear
De mensen van Crystal Clear zijn fan van SpiritWalk, in april lanceerden zij daarom deze kortingsactie op hun Facebook pagina. Leuk om de reacties te zien van iedereen en helemaal deze reactie in de mail: 'ik woon te ver weg, maar als jullie dit wekelijks doen, zou het een goede reden zijn om naar omgeving Amsterdam te komen'. Onze reactie: 'Je woont nooit te ver weg voor een SpiritiWalk!' 

SpiritWalk update in de mail (februari 2014)
Alle oud-wandelaars en/of geinteresseerden hebben deze week een update in de virtuele bus gehad. Hij is staat natuurlijk ook online, dus heb je interesse? Leet de update hier: SpiritWalk update.

Zomer actie 2013 - Gratis Dopper
Iedereen die gedurende deze warme zomer een echte SpiritWalk reserveert voor 2 personen, ontvangt een gratis Dopper van ons (www.dopper.com). Vermeld DOPPERZOMER bij je mail met reservering! 

Oktober/ November/ December 2012 - Kwartaal 4 actie - Gratis Dopper!
Iedereen die gedurende het laatste kwartaal van 2012 een echte SpiritWalk reserveert voor 2 personen, ontvangt een gratis Dopper van ons (www.dopper.com). SpiritWalk is zelf fan en allemaal drinken wij dagelijks uit onze eigen SpiritWalk Dopper (zie foto), op deze manier zorgen we samen voor minder afval en dragen we bij aan drinkwaterprojecten in Azië en Afrika. 
Vermeld DOPPERACTIEQ4 bij je mail met reservering! 

Oktober 2012 - TEDxSpiritWalk
Tijdens TEDxBinnenhof (www.tedxbinnenhof.nl) hebben alle sprekers na afloop een uitnodiging gekregen voor een speciale TEDxSpiritWalk. Na de inspirerende gesprekken, nu inspiratie uit de stille natuur om vervolgens na te praten tijdens een hapje en een borrel. SpiritWalk is fan van TED en biedt deze wandeling daarom kosteloos aan.

September 2012 - SpiritWalk Bedrijfswandelingen
Deze maand stond voor ons in het teken van SpiritWalks voor bedrijven. Maar liefst 3 bedrijven hebben ons benaderd om voor hen een SpiritWalk te organiseren. Specifiek om hun medewerkers na de vakantie weer vol energie te laten werken.

Juli 2012 - Zomerfestival NPZK
SpiritWalk was dit jaar aanwezig bij het Zomerfestival van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, een mooie gelegenheid om zoveel mogelijk mensen te informeren over onze SpiritWalks. Een foto van onze stand vind je hier.

Mei 2012 - Dag van het Nationale Park
SpiritWalk organiseerde samen met enkele andere aanbieders van bijzondere activiteiten 'iets moois' op de eerste landelijke dag van het Nationale Park. Naast yoga en mindfulness evenementen, was SpiritWalk de start van de dag. De flyer vind je hier, en hier vind je foto's van de dag. SpiritWalk heeft €100 overgemaakt naar Nationaal Park Zuid-Kennemerland voor het duinbeheer van dit fantastische gebied.

Maart 2012 - Boekpresentatie 'Handboek voor klein geluk'
Maandenlang zijn Inge Jager en Maria Grijpma bezig geweest met hun handboek. Donderdag 8 maart was de lancering van de inspiratiebron vol praktische tips met diverse geluksmomentjes. Inge had recentelijk een mooie ervaring bij ons, daarom kon ze als geen ander een passend 'recept' schrijven voor het zwerven in de natuur. SpiritWalk staat er uiteraard ook bij vermeld! Enkele foto's van de boekpresentatie (waar SpiritWalk stoelmassages verzorgde) vind je hier en hier

Februari 2012 - Flow Magazine
Deze maand ontdekten we dat we, zonder medeweten van onszelf, opgenomen zijn in het Flow Mindfulness Doeboek. We staan bij 'Flows fijne adresjes'. Grappig om te vernemen dat enthousiaste SpiritWalkers dit zelf hadden aangegeven bij Flow Magazine en ons dit via via ter oren kwam. Hier een foto van het stukje.

Januari 2012 - Speciale SpiritWalk Nieuwjaarswandeling met Realdealz
Realdeaz wordt steeds groter, iedere week staat er weer een unieke aanbieding op de site. Mede daarom zijn we trots dat Realdealz ons heeft gevraagd, een speciale Nieuwjaarsdeal voor de bezoekers van de site te organiseren. In de eerste week van 2012 stond deze deal online bij Realdealz. Hier staat de aanbieding week 1 2012 Realdealz.nl 

December 2011 - SpiritWalk Mini-Retraite voorbereidingen
Het SpiritWalk team heeft niet stil gezeten de afgelopen maanden. Regelmatig krijgen we een verzoek tot een SpiritWalk die langer duurt, liefst een hele dag of zelfs een weekend of week. Zelf lijkt ons dit ook fantastisch! Natuurlijk bieden we graag iets waar we zelf helemaal achter staan en daarom hebben we een topprogramma voorbereid. Deze maand is besloten dat halverwege 2012 de SpiritWalk Mini-Retraite zal plaatsvinden. Datum en locatie staan nog niet vast, erbij zijn wil je hoe dan ook! Wil je op de hoogte worden gehouden van deze mini-retraite, stuur dan een mail naar miniretraite@spirit-walk.nl

November 2011 - SpiritWalk in Realdealz

Realdealz is een site die wij al enkele maanden van harte aanbevelen vanwege de aantrekkelijke aanbiedingen van duurzame producten. Na deelname aan de SpiritWalk door de oprichter van deze site, werd SpiritWalk de mogelijkheid geboden om eenmalig een geweldige kortingsactie op de site te plaatsen. Van 7 tot 13 november 2011 waren we te vinden op Realdealz (klik hier voor de pagina op de openingsdag

Oktober 2011 - Dag van de Stilte

Deze maand bood SpiritWalk de mogelijkheid om deel te nemen aan twee openbare wandelingen, waarvan een speciale voor de Dag van de Stilte. Voor deze wandeling is een aantal zaken aangepast waaronder het tijdstip, de route, de groepsgrootte en de manier waarop we lopen (geen traditionele SpiritWalk dus). Het was een fantastische sessie. Foto's bekijken en aanmelden voor de volgende (in 2012) kan hier

Juli 2011 - SpiritWalk in Mindstyle magazine Happinez

In mei kregen we een mailtje van Happinez, ze wilden graag een stukje opnemen over de SpiritWalk, na een kort interview waarbij het enthousiasme oversprong werd ons een concept voorgelegd. In juli was Happinez in alle boekwinkels en kiosken verkrijgbaar. Bekijk het artikel hier (wel even inzoomen). Kijk ook op www.happinez.nl

Juni 2011 - Met Stilte.org bij boekpresentatie Tijn en Kris Touber (Duinlust, Overveen)
Zondag 12 juni kwamen vijfhonderd mensen bijeen bij landgoed Duinlust in Overveen. Aanleiding was de presentatie van Stadsverlichting, het nieuwe boek van Kris en Tijn Touber waarin wordt beschreven hoe de kracht van stilte kan worden ingezet voor sociale en maatschappelijke vernieuwing. SpiritWalk was hier aanwezig om samen met anderen www.stilte.org te vertegenwoordigen op deze zonnige dag.

Mei 2011 - Nieuw logo
Freelancer Elish van Eijk (www.elish.nl) ontwierp in mei 2011 onderstaande logo. Momenteel prijkt het logo op onze polo's. In de toekomst zullen we hier meer gebruik van maken op de site en onze andere materialen.

 

 


 

Maart 2011 - SpiritWalk cadeaubon
Op veler verzoek hebben we in maart de SpiritWalk cadeaubon in ons assortiment opgenomen. Het is nu mogelijk om een persoonlijke cadeaubon te laten verzorgen door SpiritWalk. Verras eens iemand met dit unieke cadeau, kijk voor informatie op ´SpiritWalk cadeaubon´.

Januari 2011 - historie SpiritWalk
SpiritWalk timmert aan de weg en is na de start in 2007 steeds actiever geworden. Waar in 2007 slechts 1 bijeenkomst plaatsvond voor vrienden, verdubbelde dit in 2008 en wederom in 2009. In 2010 is besloten om SpiritWalk een keer per maand te laten plaatsvinden. Een groeiend aantal geïnteresseerden en een maximum aantal deelnemers zorgt ervoor dat we tegenwoordig soms een of twee maanden 'wachttijd' hebben. We hebben echter regelmatig last minute mogelijkheden.

December 2010 - SpiritWalk voor uw bedrijf, club of vriendengroep
Indien je voor enkele mensen een aparte SpiritWalk wilt organiseren is dit vanaf nu mogelijk buiten de open SpiritWalks. Neem contact op via groepen@spirit-walk.nl om een aparte sessie te organiseren voor jouw hockeyteam, mindfulness-trainees of de collega's van je organisatie. SpiritWalk biedt een unieke aangepaste ervaring voor alle deelnemers, toegespitst op de persoonlijke/ zakelijke situatie. Kijk ook hier: 'Groepsreservering'