SpiritWalk, natuurlijke ontspanning...

Ontspannen in de vroege ochtend?

Natuurlijk is het iets voor jou! Het is echt enorm relaxed om zo vroeg de duinen in de te gaan. Iedere maand hebben we een groep van totaal verschillende mensen, allemaal zijn ze enorm enthousiast. Het is echt een mooi cadeau, gun het jezelf om dit mee te maken. 

Ja, het is vroeg...zo zijn we samen de eerste in de duinen en zien we vossen, konijnen, wilde paarden en reeën. Daarnaast kun je daarna nog de hele dag genieten van de energie die je hebt gekregen.

Dus? Meld je direct aan of, als je meer wilt weten, neem contact op via info@spirit-walk.nl!

Wat anderen er van vonden...

In de 5 jaar dat we de SpiritWalk organiseren, hebben we nog nooit een negatieve reactie gehad. Eerdere bezoekers gaven ons na afloop onder andere de volgende feedback:

"Het is echt enorm vroeg, maar meer dan de moeite waard om dit mee te maken. Het kost je geen extra tijd, het levert je juist heel veel op! Bedankt..."

"Wat fantastisch georganiseerd, ik werd volledig in de watten gelegd door jullie. Dit was voor mij zeker niet de laatste keer!"

"Dank voor het initiatief en de manier waarop jullie deze sessie doen: natuurlijk, eenvoudig en met heel veel aandacht. Ik ga het zeker voortzeggen. Dank!"

"Jullie weten dat ik was meegenomen en vooraf niet echt enthousiast was (to put it mildly). Jullie en ikzelf hebben mij echt volledig verrast. Wat was dit een gave ervaring!!!"

"Jammer dat de SpiritWalk maar een paar uur duurde, van mij hadden we de hele zondag wel bij elkaar kunnen blijven."