SpiritWalk, natuurlijke ontspanning...

Interessante boeken

Bij SpiritWalk houden we van boeken. Zeker als deze boeken iets met de natuur te maken hebben of op andere wijze een connectie hebben met de duinen, rust, mindfulness, stilte, geluk en andere gerelateerde zaken. Twee van dit soort boeken verkopen we direct via de site. Stuur ons een mail indien je interesse hebt!

Duinbeelden (Buitenland of Kennemerland) - André Bijl-Weisz
Het boek bevat een prachtige sfeerimpressie van het duinlandschap van Kennemerland, waarbij ook enkele gedichten over deze regio zijn opgenomen. Voor eenieder die houdt van de duinen is dit boek onmisbaar! Prijs van dit boek is €11 incl. verzendkosten. Stuur een mail naar info@spirit-walk.nl om het boek direct te bestellen.
 


Handboek voor klein geluk - Maria Grijpma en Inge Jager
Maria Grijpma en Inge Jager zijn op zoek gegaan naar klein geluk. Ze hebben daarbij een flink aantal ideeën ontwikkeld en uitgeprobeerd, al dan niet met hun cursisten. Aan de hand van een lijst met behoeftes wordt de lezeres uitgenodigd inspiratie te zoeken om in haar leven klein geluk te brengen. Het allerlaatste hoofdstuk is van SpiritWalk, een must dus om dit boek in de boekenkast te hebben!
Prijs van dit boek is €15 incl. verzendkosten. Stuur een mail naar info@spirit-walk.nl om het boek direct te bestellen.